Nacho’s met gegrilde avocado

Dit is een ideale vegan en suikervrije tv-snack. Je schraapt de gegrilde avocado leeg met de nacho’s. Lekker, leuk en minder ongezond dan kaasdip. Gezond kan ik het helaas niet echt noemen. Het blijven natuurlijk nacho’s.

Ikzelf doe er peterselie en snipperuitjes op als topping, maar je zou even goed het putje van de pit kunnen vullen met je favoriete salsa.

Ook leuk als aperitiefhapje bij de barbecue.

Ingrediënten

  • 1 rijpe avocado
  • Een paar schijfjes citroen
  • Nacho’s met natuursmaak
  • Zout

Recept

Snij de avocado in de twee helften en verwijder de pit. Gril gedurende een vijftal minuten. Besprenkel met het citroensap en indien gewenst wat zout. Werk af met je favoriete topping. Serveer warm.

Smakelijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *